Мъж призна, че е участвал в заговор за кастрация, в

...
Мъж призна, че е участвал в заговор за кастрация, в
Коментари Харесай

Мъж призна участие в заговор за кастрация с операции, предавани на живо на сайта на Eunuch Maker

Мъж призна, че е взел участие в скрит план за кастрация, в който интервенциите бяха излъчени онлайн онлайн посредством уеб страницата, прочут като „ Създателите на евнухи “.

Хотелиерът Йон Чукур, 28, призна скрит план за причиняване на тежка телесна щета за две модификации, когато се появи в Old Bailey в четвъртък. Норвежкият главатар Мариус Густавсон, прочут като „ Създателя на евнухите “, е упрекнат в прибиране на до £200 000, предавайки онлайн модификациите на тялото онлайн. Густавсън, който живее в Тотнъм, северен Лондон, е с отстранени пенис и зърно. Операциите бяха качени на уеб страницата на Gustavson 'Eunuch Maker', чиито клиенти биха платили, с цел да гледат.

Румънският Ciucur се споделя, че е " част от вътрешния кръг на Gustavson " и е взел участие в кастрация посредством прилепяне. Практиката е обвързвана с субкултура, в която мъжете стават „ nullos “ – кратко за отменяне на гениталиите, като им се отстраняват пениса и тестисите. Твърди се, че конспирацията е включвала до 29 рискови модификации на тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР