Мъж, приветстван като герой, защото спаси майка и тригодишната й

...
Мъж, приветстван като герой, защото спаси майка и тригодишната й
Коментари Харесай

Сторм Хенк: Героят скочи в наводненията, когато чу майка да крещи „Моля, спасете бебето ми“

Мъж, приветстван като воин, тъй като избави майка и тригодишната й щерка от колата им в надигащи се наводнения, споделя той е " работил по инстинкт ".

Лиъм Щих, на 28 години, скочи в вилнеещия поток, откакто чу дамата да крещи „ Помогнете ми, помогнете ми, апелирам, спасете бебето ми! “ Драматично видео демонстрира по какъв начин колата на дамата е влачена под пешеходен мост, до момента в който наводненията се развихриха през Хол Грийн в Бирмингам във вторник след пороен дъжд от бурята Хенк.

Безстрашният татко увисна от моста и разруши задния прозорец на пасажера и употребява ремъци с тресчотка, с цел да завърже Fiat Punto на дамата за парапетите, с цел да го спре да потъне. И до момента в който сподели, че се надява и другите да създадат същото, той добави, че е отчаян, че има „ осем души, които стоят в близост и гледат “, които не оказват помощ.

Лиъм и бременната му партньорка Тиа бяха на открито за разходка, когато видяха майката да кара в мощното течение. Той си спомня: „ Крещях „ върни се, върни се “, тъй като беше към 5 фута д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР