Мъж, принуждавал момичета да проституират, е задържан в резултат от

...
Мъж, принуждавал момичета да проституират, е задържан в резултат от
Коментари Харесай

Арестуваха мъж в София, малтретирал момичета, за да проституират

Мъж, принуждавал девойки да проституират, е арестуван в следствие от оперативни дейности на криминалисти от столичното 5-то Районно ръководство.

Мъжът е 42-годишен и е престъпно проявен. Той е задържан ден, откакто извънредно изплашена 19-годишна госпожица потърсила помощ в полицията. Тя съумяла да избяга от собствен прочут, който към 20.30 часа на 20 ноември се е опитал да я качи принудително в лек автомобил в региона на бул. " Ботевградско шосе ". Дни по-рано тя била настанена в спешен център за дами, потърпевши от принуждение.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В рамките на следствието криминалистите открили, че мъжът подбирал деликатно девойки, запознавал се тях и бързо ги превръщал в секс робини. В основан от него уебсайт той разгласил техни фотоси, а след позвъняване на клиент, персонално той е " доставял " на посочен адрес съответното момиче, от което прибирал уговорената авансово. При противоречие на момичето, той го принуждавал да извършва нарежданията с грубо малтретиране - връзване с вериги, гасене на цигари по тялото, нанасяне на порезни рани, и закани за ликвидиране. Карал девойките и взимат опиати.

Събраните материали по случая са докладвани в Софийска районна. Срещу мъжа е повдигнато обвиняване по член 144 и член 155 от Наказателен кодекс и му е наложена е мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР