Мъж, преоблечен като Дядо Коледа загина трагично, след като пада

...
Мъж, преоблечен като Дядо Коледа загина трагично, след като пада
Коментари Харесай

„Днешният празник се превърна в чудовищно нещастие“: Загина алпинист, облечен като Дядо Коледа

Мъж, преоблечен като Дядо Коледа почина трагично, откакто пада от 24-етажна постройка в Челябинск, западна Русия, пред погледа на деца. 

В идео разкрива ужасяващия момент , разкрива Daily Mail.

Кадри демонстрират по какъв начин професионалният катерач се пробва да се спусне с въжета надолу по постройката, с цел да посрещне децата, които го чакат изпод. Той обаче губи равновесие. 

Облеченият в алено Дядо Коледа е бил умел катерач, само че се счита, че той е объркал защитните си въжета, което е довело до ужасяващото рухване. 

Той се е приземил върху заснежена структура един етаж над равнището на земята, което значи, че децата не са видели натрупа му. 

Зрителите в началото считали, че рухването е част от атракцията. Те не разбрали незабавно, че са станали очевидци на огромна покруса. 

Сред наблюдаващите са били брачната половинка на мъжа и дребното му дете, сочат отчетите. „ Синът ми нищо не разбра. Други схванаха и си потеглиха в нервност. Всички родители, естествено, са в потрес ”, споделя един от очевидците.  

„ Всички се забавляваха и никой даже не можеше да си намерения, че това ще се случи. До последния миг си мислех, че е някакъв манекен, че е подбив ”, показва различен свидетел.  

Компанията, провела събитието, се е извинила за случая. Оттам са показали, че алпинистът е „ умел експерт “. 

'Father Christmas' falls to his death from 24-storey building in front of horrified children: Climber dressed as Santa is killed during Russian abseil stunt
— World News (@worldnewstweet_)
„ Днешният празник се трансформира в чудовищно злощастие “, споделиха от компанията. 

„ Ще създадем всичко по силите си, с цел да помогнем на полицията да разбере аргументите за случая ”, показват още от компанията.  

'Father Christmas' falls to his death from 24-storey building in front of horrified children: Climber dressed as Santa is killed during Russian abseil stunt
— Daily Mail Online (@MailOnline)
„ Съпругът ми и синът ми бяха там. На място имаше доста очевидци, в това число деца. Засега никой не знае, за какво е паднал ”, споделя жена пред Daily Mail.  

„ Алпинистите мият прозорците в нашия жилищен блок – и в никакъв случай не е имало нито един случай ”, споделя живуща в постройката. 

На мястото са пристигнали съветски държавни следователи. Съобщава се, че се ревизират събитията към нещастието и вероятно нарушаване на разпоредбите за сигурност. 

Органите на реда са показали, че възрастта на жертвата е сред 25 и 35 години.  

Дядо Фрост е именита фигура като Дядо Коледа, известна в източнославянските страни, в това число Русия. 

Носи дълга алена или синя шуба, държи вълшебна пръчка и постоянно се вози на каляска, задвижвана от три коня. 

За разлика от Дядо Коледа на Запад, Дядо Фрост е подпомаган от внучката си Снегурочка, което значи снежната госпожица. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР