Мъж прекара цяла нощ пропаднал в тръба в Пловдив. Инцидентът

...
Мъж прекара цяла нощ пропаднал в тръба в Пловдив. Инцидентът
Коментари Харесай

За две седмици два инцидента с пропаднали в тръби хора в Пловдив


Мъж прекара цяла нощ пропаднал в тръба в Пловдив. Инцидентът е станал в квартал „ Коматево “. Потърпевшият е тръгнал за цигари до магазина и е паднал в в тясното и дълго пространство. В bTV дойдоха сигнали за още необезопасени шахти и тръби в същия регион. Дори и за сходен случай единствено преди дни.

Преди десетина дни различен човек пада през нощта в сходна тръба. След вчерашния случай мястото е обезопасено напълно алегорично.

И спасители, и хората се чудят по какъв начин 46-годишният мъж е . Жена, която разхожда кучето си чува вика му за помощ и тогава се задейства избавителната интервенция.

„ Прекарахме коланите през една от нашите стълби и на ръка го издигнахме, с цел да можем да го изкараме “, съобщи

Мъжът, затънал в тръбата, към момента е в потрес и отхвърля мнения.

„ На 30 октомври се разхождахме по улицата, на към два метра в тревата, където не се виждаше да има нещо, само че като стъпих и пропаднах. Не съумях да падна в шахтата, само че си счупих ребрата на ръба. Иначе шахтата е шест метра “, изясни Костадин Георгиев, който преди десетина дни пада в тръба.

Инцидентът се случва също в тъмната част на деня. Негов другар го вади на ръце и незабавно се обаждат на Бърза помощ.

„ След това пристигнаха полиция и пожарна да обезопасят. Сложиха една жълта лента и си потеглиха “, описа неговият другар.

От ВиК обявиха за bTV, че към този миг не експлоатират тръбата, в която е пропаднал мъжа. От Община Пловдив също нямат информация, само че споделиха, че през днешния ден стартират незабавна инспекция.

Живущите в квартала споделиха, че неведнъж са подавали сигнали за необезопасените шахти. Те описаха, че сходни необезопасени дупки-шахти са три.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР