Мъж пребивал системно жена си, защото не му давала пари

...
Мъж пребивал системно жена си, защото не му давала пари
Коментари Харесай

Мъж пребивал жестоко жена си, не му давала пари за хазарт

Мъж пребивал редовно жена си, тъй като не му давала пари за хазарт. След като го напуснала, той взел детето им и не го дава на майката. Това описа самата тя пред Нова телевизия.

Всичко стартира, когато мъжът се отдава на
хазарта и да харчи всичките си пари по казината и даже взема бързи заеми и заеми от другари, с цел да може да залага. В един миг стартира да желае пари от половинката си, която към оня миг към момента е по майчинство и не получава заплата. Когато се опитвала да му изясни, че няма от кое място да откри средства, дамата получавала жестоки удари. В последна сметка се принудила да прибързано да прекъсне майчинството си и да се върне на работа.

След като събира храброст да си тръгне от общия им дом през март предходната година, насилникът не разрешава на пострадалата да вземе детето им със себе си. След правосъден спор, тя получава родителските права. При едно от постоянните свиждания на детето при бащата, той отхвърля да го върне на майката в продължение на месец. През това време й се обажда по телефона и я кара да слуша по какъв начин детето й плаче за нея, само че е безапелационен, че няма да й разреши да го вземе. В последна сметка майката съумява да се пребори за него посредством частен правосъден реализатор.

На насилника към този момент е издадена ограничаваща заповед, която е в действие до края на годината. Психическият тормоз към дамата обаче не стопират. През миналата година и половина тя неведнъж е заплашвана с ликвидиране, била е следена, рязани са гумите на автомобила й.

 ГЕРБ Виж още ГЕРБ " вади сопата ": До 5 година затвор за фамилен тормоз над жена

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР