Мъж, празнуващ раждането на малкия си син, бе смъртоносно прострелян

...
Мъж, празнуващ раждането на малкия си син, бе смъртоносно прострелян
Коментари Харесай

Мъж, празнуващ раждането на детето си, бе убит с лък СНИМКИ

Мъж, празнуващ раждането на дребния си наследник, бе смъртоносно прострелян с лък от комшия, сърдит от шума. Фрапиращо видео демонстрира  Хавиер и стрелата, която го е ранила. Мъжът се олюлява в локва кръв на уличка в италианския пристанищен град Генуа. На фрагментите се вижда и стрелецът, който е на прозореца на първия етаж, държейки лъка в ръката си.

 41-годишният Хавиер Ромеро бил с група другари и се прибирал  с тях, откакто чествали  раждането на детето му в бар. Шумът подразнил 63-годишния  Еваристо Скалко. След разменени реплики той сграбчил лък и стрела и прострелял Хавиер. Свидетели настояват, че преди съдбовния изстрел стрелецът е отправял расистки обиди към родения в Перу Хавиер.


 
Хавиер и приятелите му били в близкия бар, а след това се насочили към домовете си.  На видео от местопроизшествието Хавиер може да бъде забелязан в сълзи. Той  приказва по телефона си, държейки стрелата в ръка.
 
Осъзнавайки сериозността на обстановката, Скалко слиза долу, а в други видеоклипове се вижда по какъв начин се навежда, пробвайки се да спре притока на кръв, до момента в който полицията се пробва да задържи навалица от ядосани другари на Хавиер.
 
Секунди по-рано те пробвали да извадят стрелата от тялото му, което евентуално влошило обстановката.
 
По-късно мъжът е откаран от парамедици в локална болница. Лекарите се бориха да спасят живота му, откакто интервенцията откри, че черният му дроб е продънен.


 
Но макар опитите да му намерят  донор,  той умрял от раната.
 
Скалко, служащ в локалното яхтено пристанище, споделил на полицията, че всичко станало малко откакто се  върнал от работа. Бил изтощен и просто е желал да спи, само че бил пробуден от шума.

„ Погледнах на открито и видях група хора да уринират, изкрещях им, само че те ме пренебрегнаха, хванах лъка и стрелях, само че не желаех да убия никого “, споделя той.

Полицаите, които нахлули в къщата му, споделят, че били иззети към 60 стрели и три лъка. Започнато е следствие от локалния прокурор. Служител от перуанското консулство сподели, че Хавиер  живял в Италия от 26 години и личният състав поддържа връзка със фамилията му.
 
Скалко е  задържан по обвиняване в ликвидиране.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР