Мъж посегна с нож на охранител в столичен мол. Видео

...
Мъж посегна с нож на охранител в столичен мол. Видео
Коментари Харесай

Проговори охранителят нападнат от бабаит с нож в столичен мол

Мъж посегна с нож на охранител в столичен мол. Видео на нападението обиколи обществените мрежи, както към този момент осведоми БЛИЦ.

На видеокадрите се вижда по какъв начин при опит за инспекция на багажа на клиент на комерсиалния обект, охранителят е атакуван с нож от нападателен мъж. Причина за поисканата инспекция става алармата за артикули, която се намира на изхода на магазина.

„ Не видях цялата обстановка. Привлякоха ми вниманието, когато чух виковете и чух охранителят да го атакува. Доколкото чух, се беше присъединила алармата от устройствата, които засичат хората, които излизат. Не се разбрах дали хората са взели нещо от магазина. Предполагам, че не са взели нищо”, описа за „ Здравей, България” Борис Колев, който става очевидец на експанзията и снима сцената с телефона си.

По думите му напрежението ексалирало, когато охранителят се опитал да ревизира багажа на мъжа.

„ Не чух дали е имало някакви реплики, само че да се стигне до такава степен, че да се извади нож, това към този момент е безумно”, добави Борис Колев, очевидец на експанзията.

„ Въпросният господин посети магазин с жена си и детето си. На влизане алармата не регистрира нищо, само че на излизане раницата на щерка им стартира да сигнализира за нещо неправилно. Аз и сътрудника ми поискахме да проверим багажа, след което майката се върна, взе чантата, обърна се и стартира да атакува мен и сътрудника ми. Когато им обясних, че сме длъжни да ревизираме стоката, господинът пристигна и непосредствено се опита да ме нападне с нож. След конфликта, те си потеглиха с раницата. Предполагам, че през днешния ден ще се разбере дали е взета стока”, изясни за „ Здравей, България” Радослав Нинчов, нападнатият охранител в магазин в столичен мол. Той се закани да подаде тъжба против своя нападател.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР