Мъж попадна на част от работния процес на служители и

...
Мъж попадна на част от работния процес на служители и
Коментари Харесай

Един работи, шестима гледат: обучение ли има, или е традиция СНИМКА

Мъж попадна на част от работния развой на чиновници и остана засегнат. Той даже снима гледката и я показа в мрежата. На фрагмента се вижда мъж, който подрязва шубраци, а в близост стоят и следят няколко други негови сътрудници.

Ситуацията се развива някъде в столицата. " Един подрязва шубраци, 6 го гледат. Всички с ново работно облекло. Пазят си го чисто ", написа Сергей Иванов.

Няма информация, от коя работа се въпросните мъже, както и какви са длъжностите, изпълнявани от тях. Дори без необикновен подтекст обстановката разсмива столичани, не липсват и доста неоправдателни мнения.

Според някои от тази къса преживелица може да се създадат изводи за работната нравственос на мъжете. Някои разказват видяното като " безсмъртна традиция " от времето на България по време на социалистическия строй.

Не липсват и смешки към единствения мъж, хванат да се труди във въпросната минута. Други столичани осъждат мнението на създателя на фрагмента и настояват, че обстановката е извадена от подтекста.

И до момента в който някои жители разсъждават за случката, други просто се пробват да намерят друго по-просто решение за (без) действието на съгражданите си. За едни става въпрос за образование, което те следят, а за трети извършват контролни длъжности.

Вижте част от мненията на столичани:

  " Може да им е първи ден, да крадат поминък! ", предполата Мартин В.

" На образование по " Как се реже шубрак " са, " прибавя Васил Щ.

" Ако стоенето с ръце в джобовете беше специалност, то безработицата в България щеше да е нулева ", установи Реймонд Р.

" С какъв брой резачки бяха? Сигурно са там, с цел да товарят, карат и прочие. Може да се присъединиш като снимачен екип към тях ", счита Давид П.

" Безсмъртна социалистическа традиция ", заключава Стефка А.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР