Мъж помете девет автомобила на паркинг в столичния квартал Стрелбище

...
Мъж помете девет автомобила на паркинг в столичния квартал Стрелбище
Коментари Харесай

Задържаха шофьора, който помля девет коли на паркинг в София

Мъж опустоши девет автомобила на паркинг в столичния квартал " Стрелбище " късно нощес. Според пострадалите, той е бил във очевидно несъответстващо положение, а в колата, с която е осъществено действието, е открито оръжие. Инцидентът станал след 22 часа, когато е подаден и сигнал към полицията.

Мъжът е арестуван. По думите на притежателите на ударените коли той отправял обиди към тях и не признавал виновността си. Започнал е списък на вредите.

Потърпевшите споделят, че сходни случаи не са казус в квартала.

" В 22:30 комшия позвъни на вратата, че на паркинга има автомобил, който блъска всички коли. Със брачна половинка ми излязохме, тъй като колата на сина ми е на паркинга и се оказа, че има девет коли, които са помлени. Един пийнал, очевидно дрогиран и несъответстващ човек ", описа за Нова Борислава Борисова, пострадал.

" Аз съм притежател на може би най-пострадалия автомобил, който е смачкан сред две от колите. Видимите вреди са два счупени фара, предна ризница, калник, врата ", показва Кирил, пострадал.

" Явно наказванията не са задоволителни и не стряскат хората, които не престават да пият. Той не знае къде е този човек, къде се намира, надлежно, в случай че беше излязъл на булеварда никой не знае какво щеше да аргументи ", безапелационен е Борис Пасков, пострадал.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР