Мъж падна на 20 фута от скала, предизвиквайки голяма спасителна

...
Мъж падна на 20 фута от скала, предизвиквайки голяма спасителна
Коментари Харесай

Започна голяма спасителна операция, след като мъж падна надолу от 20 фута скала, докато трима бяха арестувани

Мъж падна на 20 фута от канара, предизвиквайки огромна избавителна интервенция, до момента в който ченгетата споделиха, че са арестували трима мъже по отношение на хипотетична свада.

Спешните служби, в това число полицията, бреговата защита и колата за спешна помощ, се качиха на мястото, където мъжът падна, а останалите трима бяха задържани по съмнение за закононарушение. Полицията проверява случая при скалите Уитбърн в Тайнсайд, само че към момента не е схванала какво се е случило. Нараняванията на мъжа бяха разказани като съществени, само че без заплаха за живота.

Жертвата беше превозена с хеликоптер в болница, откакто големи избавителни старания го изведоха на безвредно място. Според полицията, лицето е взело участие в " свада " преди да падне на плажа изпод и тримата задържани мъже към момента са в ареста.

Говорител на полицията на Нортумбрия сподели: " Малко след 8.30 сутринта тази заран полицията получи отчет за вълнения на Whitburn Cliffs в Whitburn Beach в Южен Тайнсайд. Беше обявено, че четирима мъже са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР