Мъж, оцеля, след като прекара два дни в небето в

...
Мъж, оцеля, след като прекара два дни в небето в
Коментари Харесай

Китаец заседна във въздушен балон, прекара 2 дни в небето

Мъж, оцеля, откакто прекара два дни в небето в балон, предадоха китайските държавни медии. Мъжът е открит незасегнат, откакто с балона е минал към 320 километра. Балонът се е отвързал и е отлетял, до момента в който мъжът го е употребявал за събиране на кедрови ядки от дърво, съобщи Асошиейтед прес, заяви Българска телеграфна агенция.

Pemetik kacang pinus China diselamatkan setelah melayang sejauh 300 km dalam balon hidrogen
— Tren.News (@TRENdotNEWS)
Мъжът, разпознат единствено като Ху, дружно с негов другар, са събирали кедрови ядки в неделя в горски парк в провинция Хейлунцзян, в Североизточен Китай. По някое време обаче балонът, който бил прикован към земята, се отвързал и отлетял.  Приятелят на Ху съумял да скочи и да подаде сигнал в полицията.

Китайската национална телевизия заяви, че избавителен екип е съумял да се свърже с мъжа по мобилния му телефон на идната заран. Инструктиран бил какво да направи, с цел да може балонът да се приземи безвредно. Балонът се приземил в региона Фанчжън, покрай границата с Русия.

Ху е в положително здравословно положение, като се изключи болките му в кръста, породени най-вероятно от стоенето прав от самото начало, до момента в който е бил във въздуха. Той се намира в болница.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР