Мъж оцеля като по чудо след като падна с колата

...
Мъж оцеля като по чудо след като падна с колата
Коментари Харесай

След като джип падна в крайпътен ров: Ще поставят ли мантинели на пътя при Брежани?


Мъж оцеля като по знамение откакто падна с колата си в дере по път без мантинели. Още преди месеци bTV предизвести, че правата е рискова.

„ Пътят не е бил измит, имаше 2-3 см сняг, той е изгубил надзор и е паднал. Добре, че там е надълбоко 7-8 метра. Не беше единственият, който загуби надзор на пътя. Ако е имало мантинела, нямаше да се обърне “, разяснява кметът на Брежани Благой Стефанов.
Снимка: btvnovinite.bg

Кметът означи, че неведнъж са отправяли запитвания по кое време ще бъдат сложени мантинели в този сектор, в това число и от парламентарната естрада посредством локалния народен представител.

Шофьорът на обърнатият джип Валентин Пенчев описа пред камерата на bTV във вторник след случая, че е карал с 50 км, само че се е хлъзнал и се е уплашил, по тази причина дръпнал ръчната спирачка, само че не съумял да спре.
Снимка: btvnovinite.bg

Благодарение на дърво, което спряло джипът, той не е паднал по-надолу в пропастта. По думите му не е потърпевш тежко и единствено е блъснал леко крайници си и главата си откъм гърба. Според лекаря му контузиите не са съществени.

След случая кметът на общината изиска незабавна среща с АПИ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР