Мъж отрече да отговаря за заподозрян хулиган XL, който нападна

...
Мъж отрече да отговаря за заподозрян хулиган XL, който нападна
Коментари Харесай

Мъж се пледира за невинен, след като две момичета и мъж бяха ранени от заподозрян хулиган XL

Мъж отхвърли да дава отговор за обвинен гамен XL, който атакува 11-годишно момиче и двама мъже в Бирмингам предходната година.

Твърди се, че 61-годишният Фархат Аджаз е бил притежател или лице, отговорно за рисково куче на име Тайсън на 9 септември 2023 година Той получи условна гаранция в магистратския съд на града в понеделник и му беше подредено да се яви пред арбитър от Кралския съд идващия месец.

Мъжът се пледира за почтен по три обвинявания, че е бил виновен за „ рисково отвън надзор “ куче, което аргументи пострадване на младо момиче, ухапано от животното. След като избягало в близкия супермаркет за по-сигурно, момичето било откарано по неотложност в болница след пострадвания на рамото и ръката, където останала през нощта. Нейната идентичност е предпазена от правосъдна заповед.

В изказване за Mirror по време на нападението полицията в Уест Мидландс удостовери, че трима души са били ранени при нападението, като представител сподели: „ Ние сме следствие, откакто трима души бяха ух...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР