Мъж открадна лекарства за онкоболни пациенти в Бургас. Извършителят е

...
Мъж открадна лекарства за онкоболни пациенти в Бургас. Извършителят е
Коментари Харесай

Мъж открадна лекарства за онкоболни пациенти в Бургас

Мъж открадна медикаменти за онкоболни пациенти в Бургас. Извършителят е арестуван, като е направил цялостни признания. Медикаментите са били в микробус на компания за доставки.

Извършителят е 49-годишен мъж от Бургас. Онкологичните лекарства са били на стойност малко над 10 хиляди лв.. Престъплението е осъществено на 8 март.

" От камерите за видеонаблюдението на община Бургас се открива, че незнаен мъж с качулка се насочва към задната част на микробуса и връщайки се лидерът открива отворена задна врата на транспортното средство и неналичието на въпросните 20 флакона. Шофьорът не е видял крадеца, защото е бил в медицинския център и открива неналичието на тези 20 флакона на стойност 10 980 лв.. Той е с богато престъпно досие. Заявил е, че ги е взел като е помислил, че това е метадон за наркозависими. От майка му тези 20 флакона са върнати ", изясни Петко Ружев от Първо Районно ръководство - Бургас.

Извършителят на закононарушението е направил цялостни признания за кражбата. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Вижте повече в директното включване на Елеана Цанова


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР