Мъж от Южна Калифорния е арестуван за използване на дрон,

...
Мъж от Южна Калифорния е арестуван за използване на дрон,
Коментари Харесай

Мъж е обвинен, че е доставял с дрон фентанил и други наркотици

Мъж от Южна Калифорния е задържан за потребление на дрон, с цел да доставя фентанил и други опиати на клиенти, в това число на един, който е умрял от свръхдоза, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

34-годишният Кристофър Патрик Лейни от Калифорния е арестуван по няколко обвинявания, в това число за разпространяване на фентанил, довело до гибел, четири обвинявания за умишлено и съзнателно потребление на дрон в поддръжка на закононарушение, обвързвано с опиати, и за владеене за разпространяване на метамфетамин и фентанил.

Твърди се, че сред декември 2022 година и януари 2023 година Лейни е употребявал нерегистриран дрон, с цел да доставя фентанил и други опиати от вкъщи си до непосредствен паркинг, където друго лице е получавало опиатите и ги е давало на клиенти, в това число на жена, която е умряла от съдбовна свръхдоза през януари 2023 година, обявиха федералните прокурори.

 Маскиран въоръжен преби чиновник и ограби бензиностанция в Добрич (ВИДЕО) България 2 мин. Маскиран въоръжен преби чиновник и ограби бензиностанция в Добрич (ВИДЕО)  Mömax става част от всекидневието на град Пловдив Съдържание от партньори 2 мин. Mömax става част от всекидневието на град Пловдив  17-годишна „ паркира “ кола в подлез във Варна (СНИМКИ) България 1 мин. 17-годишна „ паркира “ кола в подлез във Варна (СНИМКИ)  По зрителски сигнал: Породисти кучета са държани на царевица и жито във Врачанско Тази сутрин 4 мин. По зрителски сигнал: Породисти кучета са държани на царевица и жито във Врачанско  Позиция на bTV Media Group България 2 мин. Позиция на bTV Media Group  Понижението на температурите продължава България 2 мин. Понижението на температурите продължава  Тестват системата BG-Alert България 1 мин. Тестват системата BG-Alert  Маскиран въоръжен преби чиновник и ограби бензиностанция в Добрич (ВИДЕО) България 2 мин. Маскиран въоръжен преби чиновник и ограби бензиностанция в Добрич (ВИДЕО)  Mömax става част от всекидневието на град Пловдив Съдържание от партньори 2 мин. Mömax става част от всекидневието на град Пловдив  17-годишна „ паркира “ кола в подлез във Варна (СНИМКИ) България 1 мин. 17-годишна „ паркира “ кола в подлез във Варна (СНИМКИ)  По зрителски сигнал: Породисти кучета са държани на царевица и жито във Врачанско Тази сутрин 4 мин. По зрителски сигнал: Породисти кучета са държани на царевица и жито във Врачанско  Позиция на bTV Media Group България 2 мин. Позиция на bTV Media Group  Понижението на температурите продължава България 2 мин. Понижението на температурите продължава  Тестват системата BG-Alert България 1 мин. Тестват системата BG-Alert

Видеозапис, сниман от дрон, демонстрира, че Лейни е употребявал дрона най-малко още три пъти, с цел да популяризира опиати, споделят те.

В обвинителния акт Лейни е упрекнат и в това, че в дома си е имал автомат АР-15 и два 9-милиметрови полуавтоматични револвера, обявиха федералните прокурори. Огнестрелните оръжия нямали серийни номера.

Ако бъде приет за отговорен по всички обвинявания, Лейни може да получи присъда сред 25 година и доживотна.

Последвайте ни за още актуалн и вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в  INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във  FACEBOOK

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР