Мъж от Врачанско бе осъден заради богата колекция от порнографски

...
Мъж от Врачанско бе осъден заради богата колекция от порнографски
Коментари Харесай

Потрес! Перверзник от Врачанско на съд заради детско порно

Мъж от Врачанско бе наказан поради богата сбирка от нецензурен материали, научи BulNews.bg. Перверзникът съхранявал на персоналния си преносим компютър над 10 000 файла, огромна част от които били с малолетни и малолетни участници.
Делото против Н.Н.Н. се гледа преди дни в районния съд в Мездра. От документите по процеса излиза наяве, че мъжът с греховните мераци е механик в ботевградска компания и до момента не е имал други прегрешения. На персоналния си преносим компютър обаче той имал огромно количество нецензурен материали.
Разкритието било направено на 31 януари предходната година от униформени, които нахлули в къщата му в железничарския град и конфискували техниката му. На портативен компютър „ Lenovo Idea pad Z510” била открита еротичната сбирка. Тя съдържала фотоси и видеа с порнографско наличие с общ размер 13 GB, разпределени в 80 директории или общо 10 731 файла. Главните настоящи лица на огромна част от фрагментите били очевидно под 18-годишна възраст.
Пред съда мъжът признал виновността си и се размина със пандиза. Магистратите го освободиха от наказателна отговорност и постановиха да заплати единствено санкция в размер на 1 000 лв.. Той ще би трябвало да покрие и близо 400 лв. за разноските по делото. Решението може да се апелира и стачкува пред врачанския областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР