Мъж от Варна се натъкна на интересна гледка и побърза

...
Мъж от Варна се натъкна на интересна гледка и побърза
Коментари Харесай

Варна осъмна със странни плакати. Да не се окаже истина разлепеното?

Мъж от Варна се натъкна на забавна панорама и побърза да я показа в обществената мрежа.

Оказва се, че в парка до археологическия музей и в региона към подлеза на гарата, стълбовете са облепени с плакати с надписи: " Избори 2022 ".

Под обявата заваляха догатки кой и за какво би сътворил сходна агитация. По думите на потребителка същите плакати ги има и тук-там в Бургас.

" Ами то по този начин ще стане, че не е неистина разлепеното... ", разяснява жена.

Мъж се зачуди дали в действителност не е изпуснал нещо по новините.

" Да взема и аз да разлепя плакати на всички места, току-виж стана по-разпознаваем от Радев ", майтапи се младеж.

" От 1989 година насам процеса на развиване при наглостта на политиците. Целите оклепани в ла...на само че не им пука. Всички лъжат и крадат като за последно. Не за първи път, някой ще е изпреварил " времето " без да желае ", изяви мнението си дама.

Най-много лайкове събра предлагането на господин, който подкани да се разлепят плакати с апела: " От на следващия ден България ще се оправи ". " Току-виж сме се оправили " - смеят се коментиращите.

Независимо проучване, извършено от „ Галъп “, в което взели участие 805 пълнолетни българи, сочи, че в случай че парламентарните избори бяха през днешния ден, ГЕРБ и Политическа партия са с изравнена поддръжка, Възраждане минава Българска социалистическа партия, а партията на Янев е пред Демократична България.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР