Мъж от Тутракан настървява питбула си с жива стръв пред

...
Мъж от Тутракан настървява питбула си с жива стръв пред
Коментари Харесай

Изверг настървява питбул с жива стръв пред детето си

Мъж от Тутракан настървява питбула си с жива примамка пред очите на детето си. Жестокостта е снимана във видеоклип и е качена в обществените мрежи, съобщи Нова телевизия.

Мъжът връзва котка като примамка на пръчка, с цел да настървява кучето си и след това се хвали с великото си дело, като качва клипа в обществените мрежи. Още по-шокиращото е, че клипът е сниман от бременната му брачна половинка.

Извергът е 32-годишният Пламен Петров. Той се занимава с дърводобив и живее в Тутракан, където е изработен клипът.

Оказва се обаче, че това не е първият му сходен случай. В профила на Пламен Петров във Facebook има и различен клип от 2015 година, в който още веднъж настървява питбул - този път с плячка, закачена на дърво.

Хиляди мнения в обществената мрежа осъдиха грубо Пламен и профилът му към този момент е закрит. Сред гневните мнения е и този на Магърдич Халваджиян, който е един от хората, които желаят настояща зоополиция у нас.

" Аз не желая да превъзпитавам тези хора, а едни институции да си свършат работата, с цел да не може да се случва сходно нещо. Проблемът със зоополицията е доста належащ”, показва телевизионният продуцент.



За зоополиция в България се заприказва още през 2015 година Годината е 2017-а, а такава към момента няма. Има 350 служители на реда в цялата страна, които са подготвени да работят със случаи, свързани с принуждение над животни.

След разпространяването на клипа Пламен Петров беше арестуван от полицията за 24 часа и по-късно освободен. Образувано е досъдебно произвеждане.

Кметът на Тутракан осъди дейностите на мъжа и е сезирал ветеринарните управляващи и Агенцията за протекция на детето за този случай.

" Заведено е дело против Пламен Петров и се надявам да има съответно наказване за действието му ", съобщи кметът Димитър Стефанов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР