Мъж от Тексас на пътуване, за да разпръсне праха на баща си, почина от топлинен удар в Националния парк Арки в Юта

...
СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Мъж от Тексас, чието тяло
Коментари Харесай

СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Мъж от Тексас, чието тяло е намерено в Националния парк Арки в Юта, се смята, че има е починал от топлинен удар, докато е бил на пътуване, за да разпръсне праха на баща си, според сестра му.

Джеймс Бърнард Хендрикс, 66-годишен от Остин, се разхождал в парка и вероятно се е дезориентирал от комбинация от топлина и дехидратация и голяма надморска височина, според сестра Рут Хендрикс Боу.

Хендрикс е спрял в Юта, докато е пътувал през Запада до района на Сиера Невада в Невада и Калифорния, за да разпръсне праха на баща си, каза той в публикации в социалните медии преди до смъртта му.

Рейнджърите откриха автомобила му на паркинг на пътека, след като Хендрикс беше съобщено, че закъснял сутринта на 1 август, според служители на парка. Тялото на Хендрик беше намерено наблизо извън пътеката и бутилката му с вода беше празна, каза Bough в публикация в социалните медии.

„Той беше обичан от безброй хора, защото беше необичайно мил, мил човек, който лесно намираше приятели . Сега всички тези хора скърбят. Беше ужасен шок,” каза сестрата пред San Antonio Express-News.

Службата на националния парк и шерифът на Гранд Каунти разследват смъртта.

Национален парк Арки, разположен във висока пустиня северно от Моаб, Юта, е известен със своите естествени арки от пясъчник.

Температурите надхвърлиха 90 градуса по Фаренхайт (32 градуса по Целзий) в района следобед преди Хендрикс да бъде обявен за изчезнал.< /p>

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР