Мъж от София намери голяма сума пари, върна ги на

...
Мъж от София намери голяма сума пари, върна ги на
Коментари Харесай

Мъж върна голяма сума намерени пари

Мъж от София откри огромна сума пари, върна ги на притежателя им и дружно подариха част от тях на нуждаещи се, оповестява бТВ.

В един леден зимен ден преди няколко месеца Георги отива към банката, с цел да внесе огромна сума пари. Стигайки до там обаче, той схваща, че ги е изгубил някъде по пътя.

„ Нямах визия какво се е случило, нито къде съм ги изгубил ”, споделя той и изяснява, че не е очаквал някой да му ги върне. Така минава време и той не помни за случката.

Три месеца по-късно обаче Георги схваща инцидентно, че парите са открити. Те били върнати в полицията от Светослав, който мощно се надявал, че притежателят им ще бъде открит. Мъжът споделя, че даже за момент не си помислил да ги задържи.

Така Георги получава назад изгубената сума, само че взема решение да подари част от нея на медицинския център „ Деца с проблем в развиването ”. Всеки ден там се лекуват над 50 деца с увреждания, които напълно разчитат на средства от донори.

„ Вярваме, че няма малко и огромно подаяние, както няма малко или огромно положително ”, твърди председателят  на Фондация „ Деца с проблеми в развиването ” Анита  Пенчева. Тя споделя, че историята на Свтльо и Георги е доста заразителна и се надява да въодушеви и доста други хора.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР