Мъж от Пловдив се нуждае от средства, за да продължи

...
Мъж от Пловдив се нуждае от средства, за да продължи
Коментари Харесай

Баща се нуждае от помощ! Бори се с коварна болест

Мъж от Пловдив се нуждае от средства, с цел да продължи лекуването си. За това алармираха негови близки, които се свързаха с медията ни и описаха неговата история. Николай Дошев е на 48 години и сега се намира в профилирана клиника в Германия.

След мощни болки в корема той е опериран със подозрение за перитонит. Лекарите обаче откриват голям израстък, който съгласно тях е в напреднал етап, написа Изследванията демонстрират, че има опция за положително повлияване на тумора от композиция от химиотерапия и имунотерапия.

Ето какво още описаха неговите близки: 

/Публикуваме текста, без редакторска намеса/

„ Дълго време обикаля по лечебните заведения и след всяка поредна добре усвоена пътека е изпратен у дома без диагноза и без съответно лекуване! Човекът слабее, болки в стомаха, неразположение, отсреща - нищо.  Празни погледи, търсещи опция за следващата скъпоструваща пътека. Така много дълготрайно време, до момента в който индивидът отива по неотложност в болница в Пловдив със мощни болки в корема. Следва интервенция  със подозрение за перитонит и тук е огромната покруса. Лекарите откриват голям израстък, който съгласно тях е в много напреднал етап и те са безпомощни. Следва леко закърпване и пациента е изпратен у дома с полуотворени рани, с дренажи  и рекомендации по какъв начин околните да поддържат раната и когато понапълнее и заздравее да посети онкологията. Да, пътеките са свършили - в този момент индивидът може умерено да почине! Та този човек отхвърли да се съобщи. Реши да се бори. С тежко възпалени полуотворени рани съумява да се качи на самолета и да пристигна по неотложност в клиника в Германия, с цел да направи финален опит да живее! Това, което не му предложиха в България ”, споделят те.

Досега приятелите на Николай са създали всичко допустимо той да получи оптимално бързо добра и съответна диагностика и лекуване на възпалителния развой. Предстои опит за тежка терапия и опция той да живее, като всеки, който има предпочитание да помогне, може да го направи посредством следните варианти:

Дарителска сметка:

Първа Инвестиционна Банка

Iban: BG84FINV91501317748173

BIC: FINVBGSF

Николай Георгиев Дошев

Както и посредством дарителската платформа:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР