Мъж от Пенсилвания, който някога е бил мишена на заговор

...
Мъж от Пенсилвания, който някога е бил мишена на заговор
Коментари Харесай

Пенсилванин, 55-годишен, някогашна мишена на заговор за наемно убийство на бившата си съпруга, арестуван във Вегас със 100 хиляди долара, след като настоящата съпруга, 26-годишна, е открита мъртва в дома си

Мъж от Пенсилвания, който в миналото е бил цел на скрит план за наемно ликвидиране, беше задържан в казино в Лас Вегас във вторник, откакто 26-годишната му другарка беше открита мъртва в дома им - защото чиновници считат, че той е бил подготвен да избяга от Съединени американски щати.

Arthur Eugene Guty Jr. е изправен пред обвинявания в незаконно ликвидиране и утежняващо нахлуване във връзка със гибелта на брачната половинка му Franyerlys Nicold „ Nicole “ Zambrano Briceno, която умря от „ огнестрелна рана в жизненоважна част от тялото “, съгласно WTAE.

Колегите на Zambrano от Nemacolin Woodlands Resort съобщиха за изгубването й на 24 декември във Фармингтън, Пенсилвания, когато икономката не се появи на работа в продължение на няколко дни, добави магазинът.

Полицията в Юниънтаун не съумя да се свърже с нея по време на инспекция на обществените грижи в дома й предишния петък и стартира следствие на изгубването на Самбрано.

„ В хода на следствието получихме повече препоръки и проследихме всички тях “, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР