Мъж от Охайо, който призна, че е отправил смъртни заплахи

...
Мъж от Охайо, който призна, че е отправил смъртни заплахи
Коментари Харесай

Мъж от Охайо получава 2,5 години затвор за смъртни заплахи, отправени през 2022 г. към висш служител на изборите в Аризона

Мъж от Охайо, който призна, че е отправил смъртни закани в гласови известия, оставени за тогавашния държавен секретар на Аризона Кейти Хобс по време на изборния сезон през 2022 година беше наказан в понеделник на 2 години и половина затвор.

Джошуа Ръсел от Бъсиръс, Охайо, се призна за отговорен на 31 август 2023 година във Финикс по федерално обвиняване в отправяне на междудържавна опасност против Хобс, демократ, който като държавен секретар беше основен чиновник по изборите в Аризона през 2022 година и в този момент служи като губернатор на щата.

Съединени американски щати. Окръжният арбитър Стивън Лоугън похвали Ръсел за това, че се е подложил на лекуване за корист с субстанции и други съвещания след ареста му и е подредил живота си, само че заключи, че Ръсел би трябвало да прекара известно време в пандиза, като сподели, че е травматизирал хора, които работят в кабинета на държавния секретар.

Съдията, който прочете на глас заканите на Ръсел, натоварени с хули в съда, сподели, че Ръсел е обвинил жертвата, че е терорист,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР