Мъж от Ню Йорк, излежал 37 години затвор за смъртта

...
Мъж от Ню Йорк, излежал 37 години затвор за смъртта
Коментари Харесай

Присъдата на мъж от Ню Йорк бе отменена, след като прекара 37 години в затвора за убийства, които не е извършил

Мъж от Ню Йорк, излежал 37 години затвор за гибелта на двама души през 80-те години на предишния век е освободен от пандиза, откакто присъдата му беше анулирана.

The Democrat and Chronicle оповестяват, че Майкъл Райнс е напуснал пандиза в Атика във вторник следобяд след явяване в съда в Рочестър.

Дъщеря му Мишел Милър, която се роди три месеца след ареста на Райнс, сподели пред вестника, че в никакъв случай не е виждала татко си отвън пандиза.

„ Това ще бъде първият ми рожден ден, първата ми Коледа, първата ми Нова година с татко ми на открито ", сподели тя. „ Мисля, че през днешния ден е първият ден, в който изпитах наслада. Искам да кажа, в миналото. Това е като сън. “

Дъщерята на Райнс, Мишел Милър, родена три месеца след ареста му, изрази наслада от прекарването празници и събития с татко й отвън пандиза за първи път.

И.д. арбитър от Върховния съд на щата Стивън Милър отхвърли присъдата на Райнс за ликвидиране от 1986 година предходната седмица, откакто двама основни очевидци, които преди този момент са били в пандиза с Райнс, се отхвърлиха техните показания.

Сега 62-годишният мъж беше упрекнат по отношение на убийството на двама души по време на несполучлив грабеж през 1984 година в ресторант Rico's в Рочестър.

Полицията сподели, че Райнс е един от тримата маскирани въоръжени мъже, които са влезнали в ресторанта, искайки пари от сейфа. Последва сборичкване и притежателят и клиент бяха убити и убити, преди обвинените да избягат с празни ръце.

Но доказателствата против Райнс бяха нищожни: няма ДНК, пръстови отпечатъци или очевидци, които в миналото са го посочили на мястото на престъплението, оповестява вестникът. Прокурорите по това време бяха подготвени да отдръпват обвиняванията, преди съдията да ги подкани да продължат напред.

" Не можем да върнем тези години, тези часове, тези минути ", Милър, дъщерята на Райнс, сподели пред вестника. „ Пътуването не беше елементарно. Но през днешния ден съм признателен. “

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР