Мъж от Ню Джърси беше заловен да влиза в най-известната

...
Мъж от Ню Джърси беше заловен да влиза в най-известната
Коментари Харесай

На косъм от втори Нотр Дам: Посегнаха на катедралата...

Мъж от Ню Джърси беше хванат да влиза в най-известната катедрала на Ню Йорк „ Сейнт Патрик “ с две кутии газ, две бутилки запалителна течност и две огромни запалки в сряда вечерта, оповестиха от полицията. 37-годишният Марк Лампарело е влезнал в църквата в Манхатън с четири галона (15 литра) бензин, преди да бъде арестуван от защитата към 20 ч. локално време, оповестява „ Дейли Мейл “. От полицията показват, че към момента е прекомерно рано да се каже дали случилото се е обвързвано с тероризъм, само че то става едвам три дни, откакто голям пожар нанесе тежки провали на готическата катедрала „ Нотр Дам “ в Париж.

От звено за битка с тероризъм в нюйоркската полиция потвърдиха, че се нараснали защитата към „ Сейнт Патрик “ в последните дни. Техен представител уточни, че държанието на Лампарело били доста съмнително. „ Трудно е да се каже какви са били неговите планове, само че мисля, че като съберем всички обстоятелства, свързани с това, че човек влиза в знаково място като катедралата „ Сейнт Патрик “, носейки четири галона бензин, две бутилки запалителна течност и запалки, това е нещо, за което би трябвало да сме доста обезпокоени “, сподели Джон Милър.

Мъжът, който е прочут на полицията, а задържан, откакто защитата на катедралата го е забелязала. Има информация, че бил „ прочувствено смутен “. Той разлял малко от бензина и излязъл от църквата, само че бързо бил открит от контратерористичния отряд, откакто от защитата се обадили в полицията. Той обяснил, че минавал през катедралата, с цел да стигне до минивана си, тъй като му приключил бензинът. Давал „ комплицирани и уклончиви отговори “. Когато служителите на реда ревизирали, се оказало, че в автомобила му има гориво.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР