Мъж от Мериленд бе намерен починал в дома си, който

...
Мъж от Мериленд бе намерен починал в дома си, който
Коментари Харесай

 Кобра за компания: 100 змии открити в дома на мъртъв мъж


Мъж от Мериленд бе открит умрял в дома си, който е споделял приживе с повече от 100 змии, доста от които отровни. Според полицията някои от влечугите са били притежавани нелегално.

Мъжът е бил забелязан в безсъзнание вътре в дома и повикали незабавно помощ. Полицаи разрушили вратата и проникнали в дома, само че индивидът бил мъртъв. Впоследствие е разпознат – Дейвид Ристън от Помфрет, окръг Чарлс, Мериленд.

Властите започнаха следствие на гибелта. Няма забележими следи за закононарушение и тялото е изпратено в съдебномедицинската работа в Балтимор за аутопсия.


Извадиха над 90 гърмящи змии под къща в Калифорния (ВИДЕО, СНИМКИ)
Говорител на окръг Чарлс увери, че за змиите се поставят нужните грижи. Повикан е специалист, който да помогне с указания по какъв начин да бъдат пренесени от вкъщи на умрелия.


Между змиите има и доста рискови: кобри, гърмящи змии, питони и даже мамби. Една плюеща кобра, открита в къщата, е дълга над 3 метра.

От службата за надзор над животните на окръга до момента не са имали сходен случаи. Според нейните експерти Ристън е знаел какво прави, тъй като змиите му били доста добре гледани. Тя координира напъните за избавяне на влечугите благодарение на специалисти от Северна Каролина и Вирджиния. Не е известно за какво Ристън е взел толкоз доста змии в дома си.

От службата за надзор над животните увериха жителите, че не е избягала нито една змия и няма заплаха за обществото. bgvoice bg



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР