Човек, изгубен в морето в продължение на 30 часа на частично потопена лодка, ужилена от медуза, премахна двигателя й в отчаян опит да остане на повърхността

...
Мъж от Флорида, който беше изгубен в морето повече от
Коментари Харесай

Мъж от Флорида, който беше изгубен в морето повече от ден, получи тежки слънчеви изгаряния и ужилен от медуза.

В отчаян опит да остане жив, той свали двигателя на лодката си, за да остане на повърхността, каза баща му пред CNN.

25-годишният мъж също използва своя бански гащета, за да се опита да засече близките лодки.

Мъж от Флорида, който беше изгубен в морето почти ден и половина, опита всичко възможно, за да оцелее, включително премахване на двигателя на лодката си, за да се опита да запази леката плаващ кораб, каза баща му пред CNN.

Чарлз Грегъри, на 25 години, беше отишъл на риболов край бреговете на Сейнт Августин в петък, когато приливът внезапно се надигна и голяма вълна го събори от малкия му, плоскодънен кораб, съобщи CNN.

Въпреки че успя да се качи обратно на борда, приливът го отнесе в морето, където той остана около 30 часа, според медията.

жаркото слънце и липсата на сянка изгориха кожата на Грегъри, каза баща му Реймънд Грегъри пред CNN. А през нощта мъжът трябваше да се бори със смразяващия студ, което стана още по-болезнено от тежкото му слънчево изгаряне, каза баща му.

Според баща му той също се е сблъсквал с акули и е бил ужилен от медузи.< /p>

„Той беше уплашен до смърт“, добави той. „Той каза, че е имал повече разговори с Бог за тези 30 часа, отколкото през целия си живот.“

Екипажите на бреговата охрана откриха Грегъри в събота, каза бреговата охрана на САЩ в изявление за пресата, след като семейството му съобщи той изчезна в петък вечерта.

Екипаж на самолет забеляза Грегъри да седи в своята „частично потопена“ 12-футова лодка на около 12 мили от брега на Сейнт Августин, Флорида, каза бреговата охрана.

След това лодка на бреговата охрана спаси Грегъри и го транспортира обратно на сушата, според прессъобщението.

През почти ден и половина Грегъри опита различни средства, за да оцелее, включително премахване на двигателя от лодката си в опит да задържи частично потопения кораб на повърхността, каза баща му пред CNN.

Той също така свали банските си гащета и ги размаха в опит да маркира лодки или самолети, каза баща му.

Историята продължава

Докато се очаква Грегъри да се възстанови напълно, той се бори да се движи поради нараняванията си, каза баща му.

Той също страда от рабдомиолиза, сериозна топлина- свързано медицинско състояние, което може да възникне, когато увредените мускулни тъкани освободят своите протеини и електролити в кръвта, добави той. историята е „никога не се отказвай“.

Прочетете оригиналната статия в Insider

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР