Мъж от Берковица е задържан за притежание на 1,247 килограма

...
Мъж от Берковица е задържан за притежание на 1,247 килограма
Коментари Харесай

Задържаха мъж от Берковица за притежание на над килограм наркотични вещества

Мъж от Берковица е арестуван за владеене на 1,247 кг канабис, оповестиха от Областна дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Монтана

В полицейското ръководство в Монтана на 16 април, по получена информация за владеене за разпространяване на опиати, екип от криминалисти и проверяващи служители на реда е арестуван 32-годишен мъж от Берковица. Той е открит на отбивка край село Балювица на пътя сред Монтана и Берковица. При изработен оглед на мястото, до дърво край пътя служителите на реда откриват два плика с общо 530 грама канабис. При последвалото претършуване на парцела на мъжа в село Балювица чиновниците на реда намират и изземат още 717 грама канабис и машина за вакуумиране. В прилежащ парцел откриват още съдове с останки от суха зелена тревиста маса.

По случая са назначени експертизи, а 32-годишният мъж е арестуван за 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане. 

За първите три месеца на тази година в района са конфискувани 211 грама марихуана, 1,038 кг амфетамин и 47 грама " чай за пушене “, оповестиха за Българска телеграфна агенция от ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
/РН/
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР