Мъж от България, обвинен в извършване на сексуален акт пред

...
Мъж от България, обвинен в извършване на сексуален акт пред
Коментари Харесай

Нашенец с парафин в пениса се чеше в шотландски влак, арестуват го за мастурбация

Мъж от България, упрекнат в осъществяване на полов акт пред жена във трен, твърди, че просто се е почесал, тъй като го "сърбяло ", написа Greenock Telegrafh.

Михаил Илиев декларирал пред полицията, че е имал здравно положение, откогато в младостта си е решил да инжектира парафин в интимните си елементи.

32-годишният Илиев призна по време на разпит с детективи, че не е ходил при доктор по въпроса от осем години.

Съдът в Гренок също чу по какъв начин Илиев споделя, че е намерил дамата във влака за „ привлекателна “ и той погледнал бельото й под полата.

Бащата на две деца съобщи посредством преводач: „ Ще бъда почтен с вас, полата й беше толкоз къса, когато тя седеше там, стартира да се повдига съвсем до кръста.

"Беше невероятно да не виждам. "

Илиев обяснил, че неведнъж се е "чесал " в климатизирания вагон, тъй като неговото „ смущаващо” страдалчество се усложнявало в горещо време.

Той съобщи: „ Наистина скърбя, че се случват такива неща. И преди съм имал проблеми, освен във влака, само че и на други публични места. "

Той добави: „ Наистина скърбя за случилото се и скърбя, че тя мислеше, че върша нещо, което не е обикновено. Понякога не мога да спра. "

Илиев - който се преместил от България в Порт Глазгоу през април поради работа - е упрекнат в осъществяването на действието по време на пътешестване с трен на 22 май.

Съдът изслуша по-рано, че дамата - доктор - се почувствала „ отвратена” от Илиев и й била оставена контузия.

Твърди се, че неведнъж я е сплашвал, преди да смени седалките, "за да получи по-ясна видимост " от нея.

Илиев сподели на полицията: „ Хората, които не знаят, мислят всевъзможни неща, само че аз имам здравно положение и пояснение. Трябва да го усетите, с цел да знаете. "

В фрагментите от изявлението той слага главата си в ръце, когато един детектив му споделя: „ За тази жертва това е било притеснително държание “.

Илиев споделя на служителите на реда: "Лекарят ми сподели, че ще имам сърбеж понякога - той ме предизвести за това. Попитан дали има какво да каже откакто е бил предизвестен и упрекнат, той отговори: "Бих желал да се съветвам с юриста си. "

След диалог с юрист Едуард Суини, Илиев съобщи: „ Не съм направил нищо съзнателно “.

Процесът би трябвало да се възобнови на 23 септември. Същият Михаил Илиев е съден и за полово нахлуване на 14-годишна ученичка, отново в Шотландия, този случай също още не е завършил.

Статията в уеб страницата е провокирала доста мнения. Ето един от тях:

A.Cooper: Здравейте пичове, това не е българин, това е български ром - нещо като Извънземното от кино лентата! Това е племе патологични крадци, лъжци и изнасилвачи. Ако не вярвате, прочетете какво вършат в България. Страната е унищожена от тези номади. Те са тук единствено за облагите, а не за работа. Правете огромна разлика сред българи и български роми... Повярвайте ми, единствено доста тежко наказване ще откаже тази злина от идването в Порт Глазгоу.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР