Мъж от американския щат Кентъки спечели дело и ще бе

...
Мъж от американския щат Кентъки спечели дело и ще бе
Коментари Харесай

Мъж спечели дело за $450 000. Осъди колегите си, че му организирали парти

Мъж от американския щат Кентъки завоюва дело и ще бе заплатен с 450 000 $, откакто компанията му провела празненство изненада за рождения му ден, макар че той предизвестил, че това ще му аргументи мощен стрес и раздразнителност, съобщи Би Би Си.

Ищецът Кевин Бърлинг твърди, че нежеланото празненство през 2019 година довело до серия от под паника офанзиви. В желае на Бърлинг се споделя, че компанията го дискриминирала въз основата на увреждане. Компанията отхвърля да е направила нещо неправилно, съобщи БНР.

Според желае Бърлинг, който страда от нервни разстройства, е изискал от мениджъра си да не се провежда празненство на работа, което е нормална процедура за всички чиновници, защото евентуално може да докара до под паника офанзиви и да разсъни неприятни мемоари от детството. Въпреки това компанията, която организира проби за COVID-19, провела купона, а Бърлинг напуснал бързо празненството и отишъл да обядва в колата си. На идващия ден държанието му било разкритикувано, защото " откраднал настроението на сътрудниците си ", а скоро по-късно Бърлинг бил уволнен поради " терзания за сигурността на работното място ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР