Мъж от Ахелой получи електронен фиш на стойност 250 лева

...
Мъж от Ахелой получи електронен фиш на стойност 250 лева
Коментари Харесай

Бъг в КАТ! Глобяват за платена „Гражданска отговорност“ ВИДЕО

Мъж от Ахелой получи електронен фиш на стойност 250 лв. за това, че кара без годна " Гражданска отговорност ", в случай, че има платена такава. Андриан Иванов е подготвен да съди страната, тъй като не желае да заплаща санкции поради неточност в системата на пътна полиция, прецизира " Нова телевизия ". Той задава въпроса „ Какво се случва, в случай че одобряват закона за „ Бонус - Малус” и за какво той ще би трябвало да заплаща по-скъпа застраховка заради неточност в системите на КАТ?”

Андриан Иванов купува колата си на 25 април от София. На 30 същия месец, в законоустановения период Андриан прави анекс на застраховката Гражданска отговорност, която е направена от предходния притежател. В дните от закупуването на колата до анекса на застраховката автомобилът попада в полезрението на патрулка на КАТ.

„ На 28-ми ми сформират фиш, с който би трябвало да платя 250 лева санкция заради шофиране без „ Гражданска отговорност”. Аз закупувам колата с „ Гражданска отговорност”, споделя Иванов. Фишът Андриян получава 7 месеца по-късно и счита, че е непозволено формиран.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР