Мъж, осъден на доживотен затвор за изнасилване на жена, докато 3-годишният й син е бил в стаята

...
33-годишен мъж беше осъден на доживотен затвор в сряда, след
Коментари Харесай

33-годишен мъж беше осъден на доживотен затвор в сряда, след като беше осъден за изнасилване на жена докато спеше, докато 3-годишният й син беше в стаята.

Пол Липман беше признат за виновен по обвинение в сексуално насилие от лице на 18 или повече години на лице на 18 или повече години и кражба с взлом с нападение или нападение. Клетвената декларация за обвинение изброява адресите в Ню Смирна Бийч и Порт Ориндж за Липман.

Липман е класифициран като човек, който е бил освободен от затвора и след това е извършил друго престъпление и е осъден на доживотен затвор след присъдата в едно- дневен процес в Дейтона Бийч.

Изнасилването е извършено на 25 септември 2022 г. когато Липман прекарваше нощта в къща в Еджуотър. Липман е правил секс с една жена в къщата, но посред нощ е напуснал стаята й и е отишъл в стаята на друга жена и я е изнасилил, се казва в клетвената декларация.

Другата жена спяла отделно спалня, където спяло и 3-годишното й дете. Жената каза, че си мисли, че сънува секс и е чула 3-годишния си син да хленчи, се казва в клетвена декларация. Жената каза, че отворила очи и видяла Липман върху нея да я изнасилва, се казва в клетвената декларация.

Тя каза, че Липман й казал „Шшшшт, ще бъде само между мен, теб и сина ти,“ се казва в клетвената декларация. Жената каза, че започнала да крещи, да рита и да драска Липман, след което избягала от стаята и изкрещяла, че Липман я е изнасилил, събуждайки спящ на дивана човек, се казва в клетвената декларация. След това Липман изтича от стаята и след това събра вещите си и си тръгна, се казва в клетвената декларация.

Историята продължава

Окръжният съдия Раул Замбрано произнесе присъдата. Случаят беше разследван от полицейското управление в Еджуотър и преследван от помощник-държавния прокурор Марк Интерличио.

„Подсъдимият беше освободен от затвора през юни 2022 г. и три месеца по-късно той изнасили жена“, каза държавният прокурор Р. Дж. Лариза за случая."Със собствените си действия той се е лишил от всяко право или привилегия да живее в нашето свободно и спазващо закона общество. Този случай олицетворява абсолютната необходимост и тържественото задължение, което ние като прокурори имаме да държим престъпниците отговорни и да защитаваме обществото. ”

Тази статия първоначално се появи в The Daytona Beach News-Journal: Мъж, осъден на доживотен затвор за изнасилване на жена, докато спи

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР