Мъж, обвинен в подпомагане на трафика на хора през границата

...
Мъж, обвинен в подпомагане на трафика на хора през границата
Коментари Харесай

Заподозрян контрабандист е знаел за условията на виелица, преди индийското семейство да измръзне до смърт на границата с Канада, САЩ

Мъж, упрекнат в подкрепяне на трафика на хора през границата сред Съединени американски щати и Канада, е бил предизвестен за изискванията на вихрушка, преди да уреди за четирима членове на индийско семейство, които ще преминат през 2022 година, настояват прокурорите. Родителите и две дребни деца замръзнаха до гибел.

28-годишният Харшкумар Раманлал Пател, който съгласно прокурорите се е наричал „ Мръсния Хари “, би трябвало да бъде изправен пред федералния съд в Минесота в сряда на седем обвинявания за контрабанда на хора. Мъжът, за който се твърди, че е наел да кара индийските жители от канадската граница до региона на Чикаго, също е изправен пред четири обвинявания, съгласно нов обвинителен акт, разпечатан предходната седмица.

Предполагаемият водач, Стив Шанд, от Делтона, Флорида, беше задържан и упрекнат в контрабанда на хора преди две години. Той не се призна за отговорен и остава на независимост с подписка. Производствата по неговия случай бяха спирани няколко пъти.

В скор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР