Мъж, обвинен в обезглавяването на баща си и показвайки това

...
Мъж, обвинен в обезглавяването на баща си и показвайки това
Коментари Харесай

Мистерия около изчезналите часове, преди ченгетата да хванат Джъстин Мон, който обезглави баща си в YouTube

Мъж, упрекнат в обезглавяването на татко си и показвайки това на камера, се укриваше часове откакто показа видеото в YouTube - само че какво в действителност се случи в интервала преди да бъде хванат?

В извънредно тревожното видео, озаглавено „ Милицията на Мон – Призив към оръжие за американските патриоти “, Джъстин Мон се изрича за „ предателската “ администрация на Байдън, назовава себе си водач на милиция и приканва хората да вдигне оръжие против държавното управление. „ Америка гние от вътрешната страна на открито, защото най-вляво, събудени тълпи вилнеят в нашите в миналото проспериращи градове “, споделя той във видеото.

След това той разказа татко си, Майкъл Мон, федерален чиновник с към 20 години, като „ изменник “ на страната си, който ще „ гори в пъкъла “ – преди да покаже нещо, което изглеждаше като обезглавената глава на Майкъл камера. „ Америка гние от вътрешната страна на открито, защото най-вляво, събудени тълпи вилнеят в нашите в миналото проспериращи градове “, споделя той във видеото.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Как...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР