Мъж, обвинен в бутнало ученик от 100-футова скала, след като

...
Мъж, обвинен в бутнало ученик от 100-футова скала, след като
Коментари Харесай

Мъж, който „се опита да изнасили момиче и хвърли брат си от 100-футова скала“, предлага причина за пътуването

Мъж, упрекнат в бутнало възпитаник от 100-футова канара, откакто младежът се опита да го спре да малтретира сестра му, сподели, че е отишъл там тъй като беше „ кино почитател “.

54-годишният Антъни Стокс сподели на правосъдните заседатели в сряда, че желае да заведе момчето до ръба на скалата в Овингдийн, с цел да „ види къде са снимали Quadrophenia “ – филм от 1979 година който приключва с основния воин, Джими Купър, който катастрофира със скутера си на върха на канара на брега на Брайтън.

Стокс сподели на правосъдните заседатели, че малолетното момиче, за което се твърди, че е изнасилил, е докоснало пениса му, когато той не е желал това. Видимо трептящ и нервозен на свидетелската пейка той сподели: „ Писна ми, тя да ме опипва “.

Той сподели, че момичето, което по това време е било на възраст под 13 години, го е докосвало няколко пъти „ с ръцете и устата си “ и че той ще я отблъсне и ще я назова „ глупава дребна б *tch. " Попитан от господин Ръдърфорд дали самият той е направил „ нещо неприятно или полово “ на мом...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР