Мъж насъсква питбула си срещу жива стръв. Жестокостта се е

...
Мъж насъсква питбула си срещу жива стръв. Жестокостта се е
Коментари Харесай

Този изрод насъсква питбула си срещу жива стръв

Мъж насъсква питбула си против жива примамка. Жестокостта се е разиграла тази нощ в Пловдив. Мъжът е насъсквал домашния си любим да убива клети бездомни кучета в града. Има ранени кучета, които са настанени за лекуване в клиника в града под тепетата, научи Lupa.bg. В обществената мрежа осъдиха левента, чиято идентичност към момента не е открита, само че се допуска, че се споделя Тодор Василев, който не за първи път прави сходни неща, а единствено преди година питбулът му е раздрал котка, който изродът е употребил за примамка.



" Моля всички които имат информация за този субект да се свържат с мен! Снощи към 3-3:20 по нощите е насъсквал пит була си към други кучета и очевидно има потърпевшо, целия квартал се е събудил от рева на животно след което са чули психопата да пита пит була си “ хвана ли го най- най-после ”! търси се и потърпевшото куче! Пловдив - Тракия бл. 82. Гарантирам конфиденциалност. Споделете. Моля всички които живеят в Тракия да св оглеждат за нахапаното куче!!!! Предполагам, че е едно черно приблизително на растеж! Района му е там, а го няма! След обширно оглеждане има нахапано по муцунката на едно от нашите кучета, настанено е в Провет " - написа Дияна Плачкова, която дава обещание да не остави нещата по този начин, а изродът да бъде измамен под отговорност. 



Това е мъжът

" Отнемане на кучето, без право за гледане на животни. Солидна санкция. Това би трябвало да е закона за такива гаври породени съзнателно. Жалки сходства на индивиди ", " Този го пуснете в клетка с няколко питбула като го хванете-изрод замърсен " и " Заради такива идиотчета,много хора ненавиждат питбулите "   - това са единствено дребна част от мненията на потресени жители. 



Кръв от ранениете кучета

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР