Мъж нападна свои роднини в циганската махала в Благоевград навръх

...
Мъж нападна свои роднини в циганската махала в Благоевград навръх
Коментари Харесай

Мъж нападна роднини докато спят

Мъж атакува свои родственици в циганската махала в Благоевград точно на 1-ви юли. 52-годишен мъж е в кома и със строшен череп след удари с дърво. Трима други са потърпевши, заяви Дарик. Сигналът за нападението е подаден към 6 часа тази заран от къща и пристройка към нея на ул. " Околчица " в Благоевград. Изпратени са пет патрулки и две коли за спешна помощ.

52-годишният мъж и брачната половинка му са нападнати от собствен роднина, до момента в който спели в леглото си. Шуреят нанесъл няколко удара с дърво по главата на шурей си, ударена била и сестрата, която също се нуждае от незабавна помощ. Тя се развикала, откакто получила няколко удара по главата. Чул за нападението на помощ се притичва 48-годишен мъж, който също е отнесъл няколко удара в региона на лицето.

Знае се още, че в къщата в петък вечерта е имало събиране, всички са използвали алкохол. 26-годишният наследник на нападнатата двойка, като видял окървавените си родители колабирал. Той също е в незабавното поделение на МБАЛ-Благоевград.

Скенерът е открил тежки фрактури на главата на нападнатия в леглото си мъж. Очаква се най-тежко потърпевшият да бъде превозен за София. Побоят на благоевградската ул. " Околчица ", се обяснява от чиновниците на Второ РУП, работата продължава.

Припомняме, в петък вечерта имаше нов огромен митинг в Асеновград. Стотици поданици на града желаеха наказване за ромите, били спортисти от локалния тим по кану-каяк.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР