Мъж напада и обира жени в София. За това сигнализират

...
Мъж напада и обира жени в София. За това сигнализират
Коментари Харесай

Издирват мъж, който напада и обира жени в София

Мъж атакува и обира дами в София. За това алармират поданици на кв. " Лагера ". Оказа се че той е прочут на хората от квартала и на полицията, защото преди година е арестуван още веднъж за обири.

Само за седмица и половина мъжът е направил 4 грабежа, има и 1 опит за кражба. 

" Излизах от у дома и се разминах с него и с едно момиче. То сподели, че той ѝ е отарднал нещата и аз потеглих след тях. Тичайки през улицата, събрахме повече хора. Когато се изморих, видях, че той ще се пресрещне с други момчета и момиче. Те незабавно потеглиха след него и съумяха да вземат нещата на момичето ", сподели свидетелка на случая - Благовеста Георгиева.

Това не стопира мъжа, който незабавно се насочва към втората си жертва - още веднъж жена, която събаря на земята и ограбва. Още 15 индивида потеглят след него, само че той съумява да избяга. Двама мъже, поданици на квартала, не престават да обхождат гората в продължение на  3 часа, само че от него няма и диря. В гората има 2 бомбообежища, които също са претърсени. В гонката се включва жандармерия, има близо 30 въоръжени служители на реда, които  го търсят дружно с хора от квартала, осведоми bTV.

Мъжът е освидетелстван като неуравновесен и е наркозависим. Спи по входовете. Облечен е с черно яке и панталон, изцапани с тиня. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР