Мъж намушка фатално с хладно оръжие шестима души в претъпкан

...
Мъж намушка фатално с хладно оръжие шестима души в претъпкан
Коментари Харесай

„Той убиваше, а вървеше спокойно, все едно яде сладолед в парка“

Мъж намушка съдбовно с хладно оръжие шестима души в препълнен търговски център в Сидни, преди да бъде убит , заяви полицията. Осем души, в това число деветмесечно бебе, са ранени, съобщи Асошиейтед прес.

40-годишният нападател е бил убит в комерсиалния център „ Уестфийлд “ в източното предградие на Сидни Бонди джънкшън от полицейска служителка, пристигнала на място, заяви пред кореспонденти помощник-полицейският комисар на провинция Нов Южен Уелс Антъни Кук.

 Българска телеграфна агенция

 Българска телеграфна агенция
„ Нападателят вървеше в действителност умерено, все едно си ядеше сладоледа в парка. И по-късно се качи на ескалатора… Може би след минута чухме три изстрела “, описа свидетел пред локален ефирен канал.

Жертви са пет дами и един мъж. Комисар Керън Уеб от локалната полиция съобщи, че осмината ранени са настанени в болничното заведение. Според нея бебето е претърпяло интервенция, само че към момента не се знае какво е положението му.

„ Убедени сме, че сега няма риск и че си имаме работа с един човек, който в този момент е мъртъв “, съобщи Уеб, допълвайки, че не става дума за тероризъм. Самоличността на нападателя към този момент няма да бъде разкрита и сега претекстът му се прецизира.
 
Кук съобщи, че полицейската инспекторка е бил сама, когато се е изправила против обвинения, скоро откакто идва на мястото на престъплението, „ спасявайки безбройни човешки животи “.

„ Ако тя не беше стреляла, той щеше да продължи и не знам какъв брой още хора щяха да бъдат избити “, описа пред локалните медии различен очевидец.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР