Мъж наби служителка от селски офис на Изи пей и

...
Мъж наби служителка от селски офис на Изи пей и
Коментари Харесай

Мъж преби служителка в офис на Изи пей и отмъкна хиляди левове

Мъж наби служителка от селски офис на Изи пей и отмъкна 6 000 лв..

Случаят е от пловдивското село Ръжево Конаре. Ударът обирджията осъществил в понеделник по здрач, минути след края на работното време на офиса, описаха пред " Марица " хора от селото.

Влязъл вътре, декларирал, че ще заплаща сметка. Само след секунда нападнал служителката. Ударил я с корав предмет по главата, след което я изритал с всичка мощ и заповядал да не гъква. Взел наличните пари от оборота денем, към 6 бона, и избягал. 

Служителката станала и съумяла да натисне паник бутона. Само две минути по-късно охранители барикадирали офиса, само че от обирджията нямало и диря. Полицаи от близкото районно направили оглед. Разпитали и хора от селото, както и от близкия до офиса на Изи Пей хранителен магазин. Извършителят се търси. Според проверяващите обирджията не е локален.  Служителката се е изплашила доста от случилото се. 
" Офисът отвори порти преди три месеца. Хората таман привикнаха с него и е доста комфортно. Надявам се след тази преживелица да не затвори. Днес офисът работи, служителката е тук. Тя не е от Ръжево Конаре, само че тук и е работното място ", сподели пред " Марица " кметът Димитър Гинов. По думите му, не става въпрос за локален човек, защото всички в селото се познават. Той се надява напълно скоро причинителят да бъде хванат. 

Ако не бъде открит дружно с парите, евентуално загубата ще би трябвало да е за сметката на служителката. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР