Мъж на път за вкъщи от пропалестински марш беше брутално

...
Мъж на път за вкъщи от пропалестински марш беше брутално
Коментари Харесай

Избити зъби на окървавен пропалестински поддръжник на път за вкъщи от протест в Лондон

Мъж на път за у дома от пропалестински марш беше брутално атакуван от група мъже и по-късно трябваше да му бъдат сложени зъбите.

Миналия уикенд стотици хиляди хора маршируваха за преустановяване на огъня в Газа.

Благотворителните организации оповестиха за повишаване на ислямофобията и антисемитизма в Обединеното кралство след офанзивата на Хамас в Израел на 7 Октомври.

Пропалестински стачкуващ разказа по какъв начин група мъже са му избили зъбите при жестока офанзива, до момента в който се е прибирал от съботния марш в Лондон – преди преминаващ ортодонт да му помогне да ги сложи назад в устата му. < /p>

33-годишният Кадри Махмуд се връщаше от всеобщата проява в централен Лондон на 11 ноември, когато сподели, че се е изправил против група от няколко мъже в Бетнал Грийн, източен Лондон.

Полицията сподели, че третира хипотетичната офанзива като тежка телесна щета на расова основа.

Видео от следствията от хипотетичната офанзива, което демонстрира по какъв начин двата предни зъба на Махмуд са сложени още веднъж в окървавената му уста, след това стана вирусно в Instagram.

Говорейки с Yahoo News, Махмуд сподели, че групата се е обърнала към него, до момента в който се е прибирал от гара Бетнал Грийн, тъй като е носел палестинското знаме.

Той сподели, че първият им въпрос е бил коя страна съставлява знамето. Той сподели, че откакто им споделил, те декларирали, че е нелегално.

Препоръчително четене

  (The Telegraph)

(The Guardian)

(The Independent)

Махмуд сподели, че е обяснил, че е имало митинг и че се прибира у дома.

Той сподели на Yahoo News: „ Няма нищо спорно в едно знаме; то съставлява апел за мир и можех да кажа, че отговорът ми в действителност не го задоволи. “

След това диалогът се разгорещи, откакто Махмуд изложи предполагаем сюжет за носенето на британски байрак и по какъв начин това няма да съставлява нарушаване.

Той сподели, че мъжете почнали да го ругаят, бутнали го на стената и опряли телефона му в лицето с включена мълния заснемете го.

Махмуд, който има знамето от години и не е желал да го загуби, сподели, че е споделил на мъжете: „ Ако мислите, че няколко бели мъже ще кажат на някой, който е протестирайки за мир, какво да върша, няма късмет да получиш това знаме от мен. "

Той сподели, че идващото нещо, за което осъзнава, че всичко става черно, преди да пристигна на земята с кръв, течаща от устата му.

Той беше отведен в близкото кафене, преди да разбере, че би трябвало да откри зъбите си, които бяха избити по време на борбата.

Той стъпи извън с няколко други очевидци, в това число един мъж, който беше прогонил нападателите си и в последна сметка ги откри.

Махмуд сподели пред Yahoo News, че преминаващ ортодонт, който също се е опитал да понижи ескалацията на случая, е съумял с цел да избави зъбите си.

Махмуд сподели: „ Честно казано, това е мястото, където човечеството се възвърне стремително. “

Мохамед Суфиян, който е ортодонт от две години, сподели, че се опита да работи като миротворец в борбата, защото не видя никой да се намесва да помогне на Махмуд. След това той съумя да помогне за повторното слагане на зъбите в полицейската кола.

„ Тъй като му сложих зъбите в границите на 20 минути, това доста усилва шанса зъбите му да бъдат избавени “, сподели Суфиян.

Суфиян отиде в болничното заведение с Махмуд и полицията и беседва с лицево-челюстен доктор, който сложи шина в челюстта на Махмуд.

На Махмуд следва процедура на кореновия канал, с цел да се оправят зъбите му назад в неговите устата.

Метрополицията сподели в изказване за Yahoo News: „ Инцидентът се третира като тежка телесна щета с усложнена расова основа. Разследванията не престават, в това число събиране и анализиране на видеонаблюдение.

„ Никой не би трябвало да бъде подлаган на ненавист поради своята религия или раса; това е безусловно неприемливо. Ние подхващаме дейности и ще бъдем безмилостни в насочването към тези, които правят закононарушения от ненавист и заплашват нашите общности. “

Престъпленията от ненавист нарастват?

Атаката on Mahmoud следва световната наклонност за увеличение на закононарушенията от ненавист след повторното ескалиране на спора сред Израел и Газа през октомври. Благотворителните организации оказват помощ на хора, които са станали жертви на ислямофобия и антисемитизъм.

Има нарастване и в двете закононарушения от ненавист.Community Service Trust, който следи антисемитските офанзиви, сподели, че след нападението на Хамас на 7 октомври единствено за 32 дни те са записали 1124 случая на антисемитизъм в Обединеното кралство.

Кажи на мама, благотворителна организация, която мери антимюсюлманската ненавист в цяла Англия, съобщи, че има „ шесткратно нарастване “ при сравняване на двете седмици след офанзивата през октомври със същите две седмици през 2022 година Благотворителната организация сподели, че е получила 291 отчета за антимюсюлманска ненавист в Лондон през двете седмици след 7 октомври.

Маршът в централен Лондон на 11 ноември беше обект на доста несъгласия.

Бившият министър на вътрешните работи Суела Брейвърман беше мощно сериозна за това, което тя назова „ марш на омразата “, призовавайки да бъде неразрешен.

Тя беше упрекната в поддържане на крайнодясно принуждение, откакто десетки хора, които се опълчиха на про-палестинския марш, бяха задържани.

Столичната полиция заяви, че 126 души са били задържани по време на митингите в Деня на примирието – болшинството от които са били контрапротестиращи.

Досега 11 души са били упрекнати в закононарушения, в това число нахлуване против чиновник на незабавна помощ, незаконни вреди, расово усложнено нахлуване и владеене на нападателно оръжие.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР