Мъж на около 40 години е претърпял инцидент около 18:00

...
Мъж на около 40 години е претърпял инцидент около 18:00
Коментари Харесай

Мъж е претърпял инцидент пред секция в Добрич, двама полицаи са му помогнали

Мъж на към 40 години е претърпял случай към 18:00 ч. довечера в секционна комисия, намираща се в квартал " Добротица " в Добрич. За това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Добрич, представени от Българска телеграфна агенция.

Оттам допълват, че мъжът е бил покровител на политическа партия в секцията, която се намира в постройката на Педагогическия лицей в града.

Мъжът примрял пред входа на постройката, блъснал си главата и си глътнал езика. Установено е, че има епилептично заболяване. От пресцентъра на полицията показват още, че на място пред постройката са се намирали чиновници от патрулно-постова активност към Първо районно ръководство - служителите на реда Мирослав Цанев и Бирджан Енвер. Двамата съумели да окажат на мъжа първа здравна помощ, с цел да може той да си поеме въздух, и да го стабилизират до идването на екип от Центъра за незабавна здравна помощ. Мъжът е превозен до болничното заведение в Добрич. 

Над 32 000 души са упражнили правото си на глас в област Добрич към 16:00 часа. Избирателната интензивност при избора за народни представители е 18,82 %, а при вота за Европейски парламент интензивността е 16,82 на 100.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР