Мъж на около 20 години почина, след като беше ранен

...
Мъж на около 20 години почина, след като беше ранен
Коментари Харесай

Стрелба в навечерието на Коледа шокира Ирландия

Мъж на към 20 години умря, откакто беше ранен в " Browne`s Steakhouse " на основната улица в квартал Бланчардстаун малко след 20:00 ч. в неделя. Сред вечерящите в ресторанта са били и фамилии с деца.

Мъж на към 40 години остава в тежко положение в болница " Конъли ", откакто е бил лекуван от огнестрелни рани.

Предполага се, че полицията проверява дали мъртвият мъж е бил участник в първичното нахлуване и дали се е справил с него по-късно, написа " The Guardian ".

Варадкар съобщи, че е шокиран да чуе за стрелбата в " добре прочут фамилен ресторант, който съм посещавал доста пъти ". " В ход е цялостно следствие от страна на полицията. Благодаря им и показвам взаимност с личния състав и клиентите ", съобщи той в X.

Министърът на правораздаването Хелън Макенти също осъди стрелбата, като съобщи, че е " непоносимо ", че насилието се е случило там, където фамилиите са се събрали преди Коледа. " Осъждам насилието в Бланчардстаун довечера. Тази свирепост докара до невъобразимо човешко страдалчество тази Коледа ", съобщи тя в Instagram.

" Това, че някой би могъл да извърши такова принуждение в миг, когато фамилиите са се събрали дружно, е изключително непоносимо.

 

" Мисля за околните на починалите, за тези, които са били на мястото на случая, и за всички чиновници на службите за незабавна помощ, които работят довечера и по Коледа и би трябвало да се оправят с това безсмислено принуждение.

" Призовавам всеки, който разполага с каквато и да е информация, да се свърже със силите на реда ", написа още тя.

Полицията и службите за незабавна помощ са били предизвестени за случая към 20:00 ч. в неделя. Мястото на случая беше непокътнато и бяха поискани услугите на службата на държавния патолог.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР