Мъж на име Стивън Харпър обвини бившата НБА звезда Дуайт

...
Мъж на име Стивън Харпър обвини бившата НБА звезда Дуайт
Коментари Харесай

208-сантиметров здравеняк от НБА изнасилил мъж

Мъж на име Стивън Харпър упрекна някогашната НБА звезда Дуайт Хауърд в обезчестяване.

Освен обезчестяване, в жалбата на въпросния мъж също по този начин се загатва за побой, прочувствен стрес и задържане срещу волята му.

Медиите в Съединени американски щати предсказват, че този скандал може да има доста съществени последици за Хауърд, който е първенец на НБА с ЛА Лейкърс от 2020-а, като също така има осем участия в „ Мача на звездите “, а в три случая е бил избиран за най-хубав състезател в отбрана за сезона.

Въпросната преживелица се е разиграла през 2021-а, когато след няколкоседмично писане в обществените мрежи, баскетболистът поканил въпросния мъж в дома си.



По разказите на пострадалия, в дома на баскетболиста се появило трето лице - мъж облечен като жена, а макар отводите на Стивън Харпър за полови връзки с двамата, той бил принудително заставен и изнасилен.

При отхвърли против него е упражнено физическо принуждение, поради което обвиняването е и в това, с изключение на за изнасилването.

Баскетболистът Дуайт Хауърд към този момент е на 37 години и приключва кариерата си в Тайван, само че при доказването на тези обвинявания, той може да бъде изправен пред сериозна ефикасна присъда.

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР