Мъж на име Никола Маринов, който се е представял за

...
Мъж на име Никола Маринов, който се е представял за
Коментари Харесай

Таксиджия- измамник преследва сексуално дъщеря ми: Майката Светла Милушева

Мъж на име Никола Маринов, който се е представял за служител на реда, прокурор, водач и какъв ли още не, с цел да завоюва доверието на хората и да изкара пари от това, направил опит за блудничество със 17-годишна ученичка, оповестява Нова тв.

След първия пряк полов намек майката на момичето сезира институциите. Към днешна дата мъжът продължава да се движи в региона на учебното заведение на жертвата.

Момиче упреква в блудничество мъж с доста самоличности, излежал присъда за домашно принуждение

" До 16 януари аз знаех, че Никола е таксиметров водач от легално приложение и транспортира детето ми до учебно заведение и назад. Когато се случи този негов опит за обезчестяване, незабавно известихме 6 районно управление (на МВР). На 17 януари той беше арестуван пред дома ни. Тогава се срещнах със самоличността му. Същият ден беше пуснат на независимост от проверяващ служител на реда. Дъщеря ми не е разпитана.

 Проведе се разпит след първия ви репортаж по тематиката. В този интервал Никола е видян тук-там, които сме посещавали с момичето ми.

Казаха ни да се обадим на 112, в случай че някъде го видим. Институциите до ден сегашен нямат резултати по отношение на следствието. Подала съм тъжба и до Прокуратурата. В момента разполагаме единствено с писмо от основния прокурор с предписание към СРП на Никола да бъде наложено ограничение на достъпа до щерка ми. Детето живее в боязън, не беше ходила на учебно заведение един месец. Във Фейсбук има група, отдадена на закононарушенията на Никола Маринов. В нея има много лица, потърпевши от мъжа. Имам данни за момиче, което предходната година е било изнасилено в таксито му, само че се опасява да даде показания, защото е била под въздействието на алкохол ”, описа в ефира на " Здравей, България ” Светла Милушева, майка на пострадалата 17-годишна ученичка.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР