Мъж на име Иво Мирчев взриви фейсбук пространството с въпросите

...
Мъж на име Иво Мирчев взриви фейсбук пространството с въпросите
Коментари Харесай

Мъж взриви фейсбук с въпроса си: Изчезнали ли са мутрите?

Мъж на име Иво Мирчев взриви фейсбук пространството с въпросите си, които зададе, откакто описа каква потресаваща история му се е случила през днешния ден.

„ Мислите си, че мутрите са изчезнали? Или Министерство на вътрешните работи се бори с тях? “, пита мъжът, който споделя какво е претърпял през днешния ден край Велико Търново, до момента в който пътува за Варна.

Публикуваме неговия роман без редакторска интервенция.

„ Мислите си, че мутрите са изчезнали? Или Министерство на вътрешните работи се бори с тях?

Днес на път за Варна спирам в McDonald's Велико Търново. Няма нито едно място за паркиране. Но пък 5 места са заети от два автомобила, а ресторанта е опасан от 7-8 мутри (явно шефа яде вътре). Отварям аз прозореца и насочвам молба към най-умно изглеждащата да реалокира едната лимузина, с цел да мога да паркирам и аз. Мутрата явно е в потрес от тая молба и към 5 секунди пробва да я осмисли. Накрая ми споделя... " да изчезвам да не стане неприятно ".:)


Аз естествено им върша фотоси и се обаждам в полицията, тъй като не смятам за обикновено през 2018 година да ни се случват тези неща. Мутрите са впечатлени от нахалството ми да желая да освободят ненужно заетите паркоместа и ме наобикалят. Полиция не пристигна. Обаждането на 112 бе безсмислено.

Малко преди да стартира връзката на примитивно равнище ги посъветвах да са деликатни, тъй като има камери на паркинга... В последна сметка 20 секунди след случката те се бяха изпарили. Подозирам, че се респектираха от 7 година Мартин, който бе с мен и им сподели, че не желае да вижда мутри.:)

P.S. Ще черпя този, който успее да смъкна записите от видеокамерите на Макдоналдс във В. Търново “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР