Мъж на 87 години е открит мъртъв в апартамент в

...
Мъж на 87 години е открит мъртъв в апартамент в
Коментари Харесай

Намериха убит дядо, който сигнализирал, че внуците му са заложници

Мъж на 87 години е открит мъртъв в апартамент в блок 741 в столичния квартал " Люлин ". По първична информация става въпрос за ликвидиране, като за закононарушението са арестувани дъщерята на мъжа и брачният партньор ѝ.

Тялото е открито нощес.

По информация на Нова тв убитият е Стефан Янев, който е бил разгласен за търсене на 12 февруари. Той липсващ, откакто оповестил, че трите му внучки са държани в изолираност от родителите си, заключени в една стая, без да вървят на учебно заведение и без да контактуват с никого.

Според обществената работа в " Люлин "  родителите са адвентисти. Служителите на Социално подкрепяне са получили сигнал от съседи за неприятното отношение към децата. Според съседите децата не вървят на учебно заведение. Подобен сигнал е подаден преди пет години, само че тогава от службата не съумели да посетят децата.

Сега те още веднъж били сигнализирани, само че още веднъж не съумели да влязат в контакт с децата, което наложило да извикат полиция. До момента родителите не са оказали подпомагане и не са се срещали със обществените служащи. 

Според Димитрийка Цанова от дирекция " Социално подкрепяне " - Люлин, в една стая са живеели петима души - трите деца с двамата им родители. В стаята имало един диван и едно легло. Шкафовете по стените били без порти, а в близост било разбъркано.

Пред съседи майката обяснила, че не харесва българското учебно заведение и че то може да навреди на децата ѝ. Затова и не ги пускала на учебно заведение. 

Към момента не е ясно какво е положението на децата, само че обществените имат подготвеност да ги настанят в институция или приемно семейство. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР