Мъж на 73 години от село Смоляновци в община Монтана

...
Мъж на 73 години от село Смоляновци в община Монтана
Коментари Харесай

Баща простреля сина си в коляното, после го уби с нож в сърцето! Майката издъхна от ужас над трупа

Мъж на 73 години от село Смоляновци в община Монтана е прострелял след фамилен скандал в коляното сина си на 47 години, след което го е намушкал и с нож в сърцето.

Синът, който се споделя Ангел, е умрял на място, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Инцидентът е станал към 22,30 часа нощес в дома на фамилията в Смоляновци. При типа на протичащото се майката на име Венета, на 70 години, е получила прочувствен потрес и евентуално сърдечен удар, и е умряла на място.

Тя е страдала от сърдечно заболяване и диабет, а тялото е откарано за аутопсия в болница в Монтана.

Убиецът - Георги, е направил цялостни признания и е арестуван в полицията в Монтана. Използваните от него оръжия - нелегално притежавана самоделна ловна пушка и нож са конфискувани, назначени са експертизи.

" Никога не съм допускал, че  в това семейство може да се случи такава покруса. Ангел работеше, беше малко свадлив човек, само че не  злоупотребяваше  с алкохол и не беше с избухлив манталитет. Бай Георги се грижеше за болната си жена и по този начин му минаваха дните. Не знам какво е станало, само че нещастието е огромна ", сподели кметът на Смоляновци Пламен Личков, представен от " Конкурент ".

Образувано е досъдебно произвеждане по член 116 от Наказателен кодекс, а следствието се прави под управлението на Окръжната прокуратура в Монтана , прецизираха от Областната дирекция на полицията в града.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР