Мъж на 67 години е пострадал при разразилия се пожар

...
Мъж на 67 години е пострадал при разразилия се пожар
Коментари Харесай

Пожар в дома на известен фотограф, той получи сърдечен прист...

Мъж на 67 години е потърпевш при разразилия се пожар в блок 71 в бургаския жк Лазур. Това е прочут фотограф, чиято компания е известна със снимането на тържества, написа Флагман.

Той обаче е изведен от мястото на случая и се намира в коридора на шестия етаж. Отказва да бъде свален с носилка. Има сърдечен припадък. Дъщеря му също упорства да не се реалокира.

Огънят е загасен, наводнени са обаче доста от жилищата от 8-ия етаж надолу. Докато се локализира мястото, откъдето излизал димът, се е наложило пожарникарите да вземат защитни ограничения. Кислородните бутилки не влязоха в приложимост. Все още единият екип на Спешната помощ стои пред блока. Прави се инспекция по етажите дали няма задушени хора.

Огънят е тръгнал точно от жилището на фогографа на 6-ия етаж. Вътре той е бил самичък, твърди, че е станало късо съединяване в електрическата част на хладилника му. Той не е бил в стаята, откъдето е лумнал огънят.

Съпругата му даже още не знае, че домът им е унищожен. В момента тя била на работа като чиновник на ресторант в Морската градина.

Обитателите на блока към момента са на открито. Има вреди по коридора до последния етаж.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР